Zanimivosti‎ > ‎

PREDAVANJE: Življenje je tvoje, predavateljica: Valerija Škof

objavljeno: 6. okt. 2017 00:55 avtor: Info Dgnkp   [ posodobljeno 6. okt. 2017 01:43 ]

V sredo, 27. septembra, je v prostore društva prišla ga. Valerija Škof, prva gluha novinarka v Sloveniji, ki je zaposlena na Spletni TV. K nam je prišla predavati o knjigi, ki je svetovna uspešnica in ki opozarja na moč pozitivne misli.


Podučila nas je, da smo si za vso nesrečo in bolezni krivi sami, saj smo si te nadloge privabili z negativnimi prepričanji. Kot svetuje pisateljica knjige Življenje je tvoje, Louise L. Hay, je zelo pomembno, da se vzamemo v roke, spremenimo način miselnosti in prepričanja, ter tako spremenimo svoje življenje na bolje.Življenje je pravzaprav zelo preprosto in kar dajemo od sebe, se nam tudi vrne. Način razmišljanja postane za nas resnica in vsak je odgovoren za vse v svojem življenju, tako za najboljše kot najslabše stvari. S svojimi mislimi in čustvi ustvarjamo svoja doživetja. Nič in nihče nima moči nad našim razmišljanjem. Če v lastnem umu ustvarimo mir, harmonijo in ravnotežje, bo to tako tudi v našem življenju.


Predavanje je bilo zelo zanimivo in poučno, naši člani pa so z velikim zanimanjem poslušali in se marsikaj zanimivega naučili.Več o Valeriji Škof:


VIRI: